Sunday, 13 September 2015

HARI PERTAMA KELAS FIGURE DESIGN


ASSALAMUALAIKUM

Hari pertama kelas Figure Design untuk semester tiga ni. Sebelum tu nak memperkenalkan lecturer figure design aku iaitu MR.M yang memang famous di kalangan budak-budak animation kat UniKL MIIT ni dengan kecomelannya, kegantengannya dan macam-macam lagi la, hahahahhahahhahah.

Sem lepas MR.M ajar kelas kiteorng jugak untuk subject Introduction to Layout Design and Persepective dan sem tiga ni MR.M kembali, hahahahahahhaa.


Bila MR.M kata kene buat blog untuk figure design ni, apa lagi lepas kelas terus pergi lab buat blog mintak member ajar. So assingment-assingment yang berkaitan figure design aku akan post dalam blog ni. 


Yang paling depan tu la yang ajar buat blog


My teammates kecuali si tudung kuning.


Okay cukup sekadar di sini
hahahhahaa.

2 comments: