Tuesday, 27 October 2015

BRIEFING UNTUK FINAL PROJECT

Entry kali ni nak cerita pasal kelas hari jumaat hari tu,
Mr. M bagi briefing untuk final project Figure design, mati la nak. Final project dah mai dah.
So untuk final project figure design ni kami semua kene buat Mythical Creatures.
Tahu tak Mythical Creatures tu ape???
Mythical Creatures ni makhluk zaman Greek yang gabungan manusia dengan haiwan, tu la kami
semua kene buat untuk final project. 


Ni contoh mythical creature
nama dia griffin
Griffin ni gabungan haiwan helang dengan singa


yang ni pula nama dia centaur
Centaur ni gabungan manusia dengan kuda.

Untuk Final Project Mythical Creatures ni kami kene draw dalam kertas A2 
perghhhh,, jenuh nak melukis besar-besar. lepas cuti mid sem ni dah kene hantr 
5 human figure pose, 5 creatures yang kita pilih dan last sekali 2 final drawing yang kita pilih.

sampai sini je ea
nanti bila dah siap final project ni aku akan post.

No comments:

Post a Comment