Wednesday, 18 November 2015

HUMAN AND ANIMAL POSE

ASSALAMUALAIKUM semua.. Aku tak mau cerita panjang cuma nak tunjuk drawing human and animal pose untuk final project figure design ni. Seperti aku ckap sebelum ni aku punye kene rejectkan. So yang ni aku tak kene reject cuma Sir suruh aku tambah ja. Ini la drawingnya.


Ini drawing human pose yang aku buat, aku amik character cyclops
aku bukan suka sngat pun ngan watak ni, aku saja lukis. 
Mr.M cakap buruk. First2 tunjuk ada lima ja tpi sebab dah buruk dan klo nak dapat cop 
Sir suruh tambah lagi human pose so aku tambah lagi satu. 


Ni drawing animal pose aku, aku pilih helang dengan singa 
so aku kene lukis 10 semuanya. 


aku tunjuk 3 ja sebab yang lain tak lawa 
maaf ya.

okay smpai sini ja tunggu untuk 
entri yang berikutnya.

Annyeong.

No comments:

Post a Comment