Thursday, 19 November 2015

POSTER TEATER

ASSALAMULAIKUM semua, hari ni aku nak cerita mengenai final project subject Acting for Animation. Seperti biasa la kan bila dah masuk hujung-hujung semester final project satu-satu kau dapat so salah satunya subject Acting ni. So final project aku ialah setiap kumpulan kene mempersembahkan pementasan teater. Sebelom tu setiap ahli kumpulan kene buat satu poster dan Lecturer aku akan pilih satu untuk dijadikan final poster untuk teater nanti. So poster aku yang kt sebelah kiri ni la, banyak kali jugak la buat untuk dapat yang terkahir aku puas hati. Sir pilih dah untuk kumpulan aku punye final poster dan aku punya tak terpilih. Banyak jugak la design-design poster untuk kumpulan aku dan jugak kumpulan lain. Masa nak hantar tu, Sir Zaki bagi tahu yang kami semua salah letak kat mounting board tu. Untuk setiap work kita, kita kene lekat guna mount spray supaya tak ada gelembung-gelembung.selepas tu kene ada boarder iaitu 3-3-4 dan poster kita tu mesti kene lapitkan dengan tracing paper supaya kalau kena air work kita tak rosak. Sebelum aku mengundurkan diri, jemput datang tengok pementasan teater kami di Bestari Lecture Hall, 11 disember 2015, semua ada empat kumpulan. Harap siapa yang datang tengok terhibur.

1 comment:

  1. jgn bersedih ya akhi..jadikan hri ni lebih baik dari semlm..huhu

    ReplyDelete